Thursday, February 17, 2011

Tanpa Mereka , Kecil Duniaku Disini!

Selepas seminggu lebih berkecimpung dalam dunia blogging ini, disini saya ingin ucapkan kepada semua yang banyak memberi tips dan informasi . Entri kali ini khas untuk some people atas usaha mereka tanpa minta dibalas, tapi tampil membantu saya. Thanks to them. Orang-orang yang dimaksudkan ialah: 

Melalui kempen Blogger Hangit beliau, sedikit sebanyak membantu mempromosikan blog kecil saya ini. Thanks ye. 

Click Picture For Original Size

Abang Teror adalah seorang blogger yang banyak membantu blogger lain dan blog Abang Teror adalah penyumbang tertinggi trafik ke blog kecil saya ini. Thanks to Abang Teror. Bagi sesiapa yang inginkan Blog Header percuma, boleh lah mengunjungi blog Abang Teror dan beritahu Abang Teror, Insyallah Abang Teror akan tolong buatkan. Ini link ke hasil kerja Blog Header Abang Teror untuk blogger-blogger lain. Click Sini

p/s: Thanks to all jugak, rajin-rajin comment la pepa dekat my entri ye.

11 comments:

Anonymous said...

baru seminggu dh rmai follower.ok la 2

Miss A said...

wow.mesti slalu blogwalking kan?

kOtAk^mAgiKa said...
This comment has been removed by the author.
kOtAk^mAgiKa said...

ada hari rajin,ada hari mls,ikut free..hehe

Anonymous said...

nak ramai follower entri perlu best dan rajin blogrunning

ATikah Mustapa said...

wa....tq2....suker2...hehehhe...sayang kotak magika..

kOtAk^mAgiKa said...

:)..

fadhdeela said...

bgs2..hihi deela pun br berblog..best dpt ramai kawan! :P

Meh singgah: Gambar Pertunangan Ally Iskandar!!

Anonymous said...

ada org blogging dh jdi hobby

Wan Perlis said...

setiap entri ping kat http://pingomatic.com
nnt google senang jumpa blog hang

kOtAk^mAgiKa said...

aku guna pingler.com n pingmyblog tu.. guna yg justkhai cadangkan..hehe

Post a Comment

Your Comment Needed :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

All articles are published in this blog represents the ideas and thoughts by kOtAk^ mAgiKa personally. All material in this blog can be picked up from many medium of media as fact and opinion of kOtAk^ mAgiKa.