Wednesday, March 9, 2011

Jepun Pelopor Tandas Berteknologi Tinggi?

Entri kali ini juga dari Jepun punya cerita. Saja ja nak kongsi cerita ini dengan sesiapa yang belum tahu, tapi kalau tahu pon, buat-buat lah tidak tahu yek. :) 
Berbalik kepada Title di atas, Jepun Pelopor Tandas Berteknologi Tinggi ialah perkara yang benar dan lagi sahih. Untuk pengetahuan, orang-orang Jepun ini bab-bab tandas mereka memang pandang serius sebab mereka hendak tandas itu adalah selesa untuk buat 'kerja'. :)

Ini tandas standard yang terdapat di Jepun tetapi jangan lupa, Jepun caranya berbeza dengan kita
Ini juga yang selalu kita lihat dan terdapat di negara kita
Ini lah tips untuk sesapa yang hendak menggunakan tandas di Jepun. Ingat tau :)
Tanda-tanda begini banyak terdapat dalam tandas di Jepun. Kena patuhi tau!
Ada lagi tipsnya
Di rumah anda tak gadjet tandas begini? :)
Canggih dan simple
Canggihnye
Ini la gadjet tandas Jepun yang penting terutamanya wanita Jepun yang malu didengari orang lain ketika buang air kecil@besar, so mereka guna gadjet ini untuk 'cover line' dengan bunyi-bunyi air terjun sebagai contoh. :)
Ini la gadjet canggih hanya untuk toilet. Boleh memainkan perlbagai jenis bunyi dan lagu-lagu

8 comments:

Halusinasi said...

eeeuuuwww,pasal tandas pun ada gak ke? hehe

bukan shapa2 said...

nice entry..jepun mmg teliti n tertib..dats y kot dorang kesah sgt smpai bab2 toilet pon canggih manggih..

heliantuse said...

Canggih betul tandas Jepun. Yang last tu menarik. Japanese style toilet tu selalu nampak dalam cerita Jepun.

Ibnushukran said...

hebat.. jepun mmng maju dalm gadjet2 dan teknologi ni..

+akufobia+ said...

bila turn kita pula?aa.

kOtAk^mAgiKa said...

hehe...nak sgt dgr lagu time dlm toilet,kita buat cara johan time dlm hantu kak limah tu..pegang radio atas bahu n memerut..hehe

Amira Anorah said...

tengah mencuba untuk kenal dengan ramai kawan lah nie.. nak cari jugak..kot2 ada yang berkenan sorang dua ke..hehe
eh, dua??bole ke??hehehe *sparepart..lalalalala~~

gurucyber said...

Macam menyusahkan la pulak tandas yang memula tuh ..

Post a Comment

Your Comment Needed :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

All articles are published in this blog represents the ideas and thoughts by kOtAk^ mAgiKa personally. All material in this blog can be picked up from many medium of media as fact and opinion of kOtAk^ mAgiKa.