Wednesday, February 16, 2011

CHUCK - TV Series Yang Terus Memikat Hati

Sesiapa yang pernah atau meminati CHUCK sila angkat tangan!
Bagi sesiapa yang belum mengenali CHUCK, anda haruslah pergi ke link ini, CHUCK TV SERIES INFO , segala maklumat tentang CHUCK ada disana.  
Sekarang CHUCK sudah memasuki season ke-4 dan anda boleh mendapatkan episode-episode terbaru di link berikut :

eszacktvseries ( untuk latest episode ) 
syok.org          ( semua episode dari season pertama ada disitu )

Kedua-dua website di atas adalah pilihan terbaik bagi saya dan sentiasa up-to-date. Jangan lupa ucap THANK kepada mereka selepas anda meng'download'.

p/s: CHUCK memang drama tv yang menarik yang boleh dijadikan koleksi peribadi. :)

11 comments:

Pinky Pixie said...

thanx share. mcm best je =)

Anonymous said...

ak rsa dh boring layan cite omputih ni

kOtAk^mAgiKa said...

Lain orang lain selera..hehe

miss hani said...

miss hani suka tgk cite nie.. thankz share :)

kOtAk^mAgiKa said...

hehe.. chuck mmg best dan lawak ja gaya seorang spy camtu..hehe

Anonymous said...

lost pun bez

Anonymous said...

http://nurrcahaya.blogspot.com/2011/01/kami-blogger-utagha.html

Anonymous said...

aku rsa xmemikt pn

kOtAk^mAgiKa said...

kan dah kata,lain org lain minat nya..

Aqeela LaEn :3 said...

CHUCK best !

kOtAk^mAgiKa said...

hehe..chuck mmg layan..:P

Post a Comment

Your Comment Needed :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

All articles are published in this blog represents the ideas and thoughts by kOtAk^ mAgiKa personally. All material in this blog can be picked up from many medium of media as fact and opinion of kOtAk^ mAgiKa.