Sunday, February 13, 2011

Failed Gara-Gara Kewujudan Bulan Baru?

Korang penah dengar tak sebuah website yg cukup famous sekarang dan diorang selalu memaparkan ruangan 'Phailed' pihak lain tak kira la dari segi apa. Tapi tadi aku baru dapati kali ni diorang pulak Failed gara-gara mewujudkan bulan baru dalam sistem kalendar.
Febaruari=bulan baru?

p/s: Post ni hanya sebagai gurauan di waktu malam sebab kebetulan ianya berlaku di depan mata. Jangan marah ye.

14 comments:

Anonymous said...

oh yeke

kOtAk^mAgiKa said...

mesti la..perkara ni saya nampak mlm smlm..hehe..pastu cpt2 'prnt screen' sblm diorang remove..hehe..FAILED

Anonymous said...

sungai dlm laut 2 katne

liyanaziz said...

typo.. heeee

kOtAk^mAgiKa said...

hehe..g check dkt website diorang..saya pon terlupa dah sal entri tu..hehe.

Wan Perlis said...

Ohmedia nak kuaq radio online nnt

kOtAk^mAgiKa said...

pasang.. japg geng indon hack plak.. :P

saiful said...

Oh!kesilapan yang tak disengajakan,hehe

Anonymous said...

gyahahahahaha

kOtAk^mAgiKa said...

failed..hehe

Blur said...

hahaha oh media pon kantoi...

Jom baca dan komen post terbaru Blur Ronaldo VS Remi Gaillard

kyle said...

febaruari, epic fail........haha

Anonymous said...

hehe

Anonymous said...

apada

Post a Comment

Your Comment Needed :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

All articles are published in this blog represents the ideas and thoughts by kOtAk^ mAgiKa personally. All material in this blog can be picked up from many medium of media as fact and opinion of kOtAk^ mAgiKa.