Thursday, February 10, 2011

Blogwalking Software dari Abg. Blur!

Blogwalking Software New Version'










Salam semua.. Td baru terjumpa 1 software yg sangat2 bagus dan membantu kita dlm dunia berblog nie.. ni suma dtgnya dari abg Blur :) tuan empunya http://www.jiwakacau.com .
Kemudahan menggunakan Blogwalking Software ini adalah 
( Mengikut persepsi abg Blur .. ) :
Menjimatkan masa .. 
Tidak melawat blog yang sama dalam masa yang terdekat ..
Meningkatkan traffik dengan lebih sistematik ..
Boleh membaca dan menkomen post mereka ..
Menjimatkan masa anda ..
So blogger-blogger yang nak promote blog ke nak bagi orang ramai tengok blog korang tu ke, jom kita support enxhix Blur ni .. Dia dah bertungkus lumus buat Blogwalking Software ni untuk memudahkan kita sebagai Blogger .. Dengan itu mari join ramai ramai .. Nak join klik SINI

6 comments:

Anonymous said...

mcm menarik

kOtAk^mAgiKa said...

guna la nama @ id blog real anda..hehe

kyna said...

WAHHH..BEST...
NICE ENTRI..
FOLLOW SINI..FOLLOW BACK :)

kOtAk^mAgiKa said...

try la guna cara 2..leh bantu tingkatkan trafik anda.

Anonymous said...

gengblogger lagi best

kOtAk^mAgiKa said...

ni salah 1 cara jek

Post a Comment

Your Comment Needed :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

All articles are published in this blog represents the ideas and thoughts by kOtAk^ mAgiKa personally. All material in this blog can be picked up from many medium of media as fact and opinion of kOtAk^ mAgiKa.